Arriba el HackForGood

Els dies 9, 10 i 11 de Març al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya se celebrarà a Barcelona la HackForGood 2017 amb el suport en aquesta sèu també de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Oberta de Catalunya.

La HackForGood és un esdeveniment en el que hackers de tota Espanya proposen reptes i desenvolupen solucions per construir un món millor, aconseguir un grup de participants ben divers provinent de diferents camps, atraure l’interès de les empreses i institucions a la cerca de talent compromès socialment i donar respostes imaginatives a problemes socials que ens envolten; i en aquesta cinquena edició posarà el focus en el desenvolupament d’aplicacions i serveis que facin un ús massiu de dades i tinguin un gran impacte social i per a fer encara més atractiva la proposta, la HackForGood comptarà amb ponents de luxe i 6000 € en premis per als millors projectes.

No dubteu a inscriure-us per al’esdeveniment de Barcelona, ja que és una gran oportunitat tan professional com per a donar solucions o proporcionar reptes per als participants de l’esdeveniment, i això ho podeu fer a través del seu twitter (@Hack_ForGood) o a través del seu web. Esperem i desitgem una altíssima participació i que molts d’aquests reptes i propostes s’inspirin en les dades obertes per tal de solucionar problemes socials.